Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 129g171kcal10.9g22.7g2.6g6.4g
Papu valkoinen, keitetty 145g156kcal12.2g20.3g0.5g10.1g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Kaali, valkokaali193g41kcal2.3g6.6g0.4g4.1g
Tomaattimurska 257g76kcal1.4g13.6g0.5g4.9g
Rajah Mild Curry Paste (10g)32g46kcal1.3g2.8g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 965g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 97g308kcal23.5g44.1g1.8g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g1743kcal106g231g27.6g72g
Valittu annoskoko1935g872kcal53g115.5g13.8g36g
Annoskoko puolitettuna968g436kcal26.5g57.8g6.9g18g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916