Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Ranskankerma Valio25g70kcal0.6g0.9g7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Flora ruokakerma 15 % 250g21g31kcal0.3g0.7g3.1g0g
Pekoni Pirkka23g68kcal3.3g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g691kcal49g6g52.4g0.8g
Valittu annoskoko194g345kcal24.5g3g26.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna97g173kcal12.3g1.5g13.1g0.2g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.5g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161