Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty81g60kcal1.5g12.5g0.2g0.8g
Kurpitsa 32g5kcal0.2g0.6g0g0.6g
Sipuli 14g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.3g15kcal0g0g1.7g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr33g33kcal3.9g0.9g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g247kcal12g31.8g7.2g4g
Valittu annoskoko194g124kcal6g15.9g3.6g2g
Annoskoko puolitettuna97g62kcal3g8g1.8g1g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633