Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Kidneypapu, suolaliemessä27g30kcal2.1g4.9g0.1g2.2g
Chili paprika punainen4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)14g62kcal3.1g0.1g5.5g0g
Paprika, punainen15g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g19g14kcal0.5g3.2g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g399kcal27.2g27.4g19g7.8g
Valittu annoskoko194g200kcal13.6g13.7g9.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna97g100kcal6.8g6.9g4.8g2g
Arvot/100g100g103kcal7g7.1g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057