Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Vesi98g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g264kcal23.6g8.6g14.4g1.2g
Valittu annoskoko194g132kcal11.8g4.3g7.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna97g66kcal5.9g2.2g3.6g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891