Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g33g11kcal0.4g1.5g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g244kcal19.4g17.4g9.8g1g
Valittu annoskoko194g122kcal9.7g8.7g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna97g61kcal4.9g4.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571