Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)26g145kcal0.3g0.3g15.8g0g
Sokeri 6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl10g13kcal1.3g0g0.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai40g140kcal4.8g28.3g0.8g1.2g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio35g116kcal2.5g4.6g9.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g26g74kcal0.7g0.9g7.4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl31g40kcal4g0.1g2.5g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.5g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g1261kcal27.2g119g73.6g2.4g
Valittu annoskoko194g630kcal13.6g59.5g36.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna97g315kcal6.8g29.8g18.4g0.6g
Arvot/100g100g325kcal7g30.6g18.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259