Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Tonnikala vedessä 22g23kcal4.9g0g0.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)8.7g4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)22g72kcal5.9g0g5.2g0g
Tomaatti, tuore22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g549kcal52g3.8g36g0.8g
Valittu annoskoko194g274kcal26g1.9g18g0.4g
Annoskoko puolitettuna97g137kcal13g1g9g0.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388