Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 6.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g96kcal7.4g3.6g5g3g
Valittu annoskoko195g48kcal3.7g1.8g2.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna97g24kcal1.9g0.9g1.3g0.8g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264