Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa25g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Peruna (vanha, kuorittu)50g41kcal0.9g8.8g0g0.5g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Heinz ketsuppi6.2g6.4kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g364kcal21g29.2g17.6g4.4g
Valittu annoskoko194g182kcal10.5g14.6g8.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna97g91kcal5.3g7.3g4.4g1.1g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926