Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 60g67kcal12.7g0g1.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g164kcal26.2g5.6g3.8g2.2g
Valittu annoskoko195g82kcal13.1g2.8g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna97g41kcal6.6g1.4g1g0.6g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.4g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907