Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 20g6.8kcal0.2g1.1g0g0.6g
Sipuli, paistettu 3.5g3.5kcal0g0.2g0.3g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Pavut tomaattikastikkeessa21g16kcal0.9g2.8g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g204kcal10.8g20g8g4.8g
Valittu annoskoko195g102kcal5.4g10g4g2.4g
Annoskoko puolitettuna97g51kcal2.7g5g2g1.2g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277