Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g42g9kcal0.4g1.9g0g0.8g
Tonnikala öljyssä 24g45kcal6.5g0g2.1g0g
Kesäkurpitsa51g8.6kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g52g18kcal0.5g3.5g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g276kcal16g15.6g16.8g4.4g
Valittu annoskoko195g138kcal8g7.8g8.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna97g69kcal4g3.9g4.2g1.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741