Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g88g30kcal1.2g5.3g0.4g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena6.7g26kcal0.1g6.2g0g0g
Ketsuppi, meira8.1g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g421kcal37g25.6g18.8g0g
Valittu annoskoko195g210kcal18.5g12.8g9.4g0g
Annoskoko puolitettuna97g105kcal9.3g6.4g4.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365