Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman29g50kcal3.5g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 7.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Palsternakka 11g7kcal0.1g1.3g0g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.8kcal0.2g1.9g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g149kcal8.2g9.2g5.8g2.8g
Valittu annoskoko195g74kcal4.1g4.6g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna97g37kcal2.1g2.3g1.5g0.7g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.4g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512