Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1250g895kcal22.7g180.4g2.5g13.4g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)188g338kcal35.6g0.2g20.6g0g
Aurajuusto73g247kcal14.5g0g21g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%44g123kcal13.1g0.7g7.4g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 69g251kcal19.2g0g19.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%313g266kcal3.1g14.1g21.9g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.3g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3882g4301kcal216.4g390.8g193.4g26.8g
Valittu annoskoko1941g2150kcal108.2g195.4g96.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna971g1075kcal54.1g97.7g48.4g6.7g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089