Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g438g123kcal2.6g26g0.9g10.9g
Peruna, vanha, kuorittu 263g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)18g40kcal3.2g2.3g2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)88g411kcal10.5g6.3g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3885g1664kcal46.6g167.8g85.6g32.4g
Valittu annoskoko1943g832kcal23.3g83.9g42.8g16.2g
Annoskoko puolitettuna971g416kcal11.7g42g21.4g8.1g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704