Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g600g1319kcal65.9g54g95.9g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g749g262kcal12g51.7g0.7g10.5g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 105g51kcal1.2g9.9g0.2g1.7g
Suolapähkinä 3g18kcal0.7g0.3g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g3808kcal162.6g252.8g242g28.2g
Valittu annoskoko1944g1904kcal81.3g126.4g121g14.1g
Annoskoko puolitettuna972g952kcal40.7g63.2g60.5g7.1g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125