Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi803g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g80kcal9.9g8.8g1.3g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl161g546kcal22.5g90g10.8g17.7g
Vehnälese 60g138kcal8g9.3g2.7g22.6g
Vehnäjauho puolikarkea 783g2687kcal79.8g548.3g9.4g27.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 80g431kcal0.7g0.6g48.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g7960kcal241.8g1362.2g144.8g135.4g
Valittu annoskoko1944g3980kcal120.9g681.1g72.4g67.7g
Annoskoko puolitettuna972g1990kcal60.5g340.6g36.2g33.9g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383