Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1257g957kcal23.6g194.8g2.5g12.6g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)449g180kcal18.4g23.8g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)22g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Maustekurkku180g30kcal1.3g5.4g0.2g3.2g
Ruohosipuli, tuore22g6.1kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g2379kcal87.8g457.8g10g32.8g
Valittu annoskoko1944g1190kcal43.9g228.9g5g16.4g
Annoskoko puolitettuna972g595kcal22g114.5g2.5g8.2g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234