Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 121g443kcal12.7g90.6g1.2g6.4g
Kananmuna kuoreton 266g380kcal33.3g0.8g27.3g0g
Sipuli (kuorittu)194g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.5g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha968g1607kcal183.9g0g96.8g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g387g1057kcal77.4g3.9g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g7094kcal621g212g414.2g19.8g
Valittu annoskoko1944g3547kcal310.5g106g207.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna972g1774kcal155.3g53g103.6g5g
Arvot/100g100g182kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233