Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 452g343kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper271g434kcal29.8g35.3g19g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Punajuuri 271g104kcal2.7g18.7g0.5g6.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 226g75kcal1.4g12.8g0.5g5.9g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g452g940kcal13.6g28g85.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g3939kcal119g355g214.6g43.6g
Valittu annoskoko1944g1970kcal59.5g177.5g107.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna972g985kcal29.8g88.8g53.7g10.9g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492