Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Sokeri 298g1210kcal0g297.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 456g1564kcal46.4g319.1g5.5g16g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g117g631kcal0.2g0.4g70.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen409g135kcal13.5g20g0g0g
Raparperi, tuore584g181kcal4.1g32.1g0.6g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g7687kcal146.2g1352.2g165.6g48.6g
Valittu annoskoko1946g3844kcal73.1g676.1g82.8g24.3g
Annoskoko puolitettuna973g1922kcal36.6g338.1g41.4g12.2g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669