Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 271g185kcal42.6g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 963g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 289g220kcal5.4g44.8g0.6g2.9g
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.3g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g175g298kcal6.1g9.6g26.3g0g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Tilli, tuore 22g6.6kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Ruokasuola jodioitu 4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g1559kcal115.2g130g58.2g18.4g
Valittu annoskoko1946g780kcal57.6g65g29.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna973g390kcal28.8g32.5g14.6g4.6g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334