Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g25g32kcal1.1g5.4g0.6g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g437g262kcal6.6g56.8g0.4g3.9g
Keittojuures, Pirkka175g44kcal1.7g7.9g0.5g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g262g241kcal49.9g0g2.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka61g50kcal2.1g11.6g0.6g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen109g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g157g104kcal23.6g0g1.1g0g
Ruohosipuli, tuore18g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3899g1525kcal172g173.8g12.4g13.8g
Valittu annoskoko1950g762kcal86g86.9g6.2g6.9g
Annoskoko puolitettuna975g381kcal43g43.5g3.1g3.5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514