Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis67g75kcal14.6g0g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz5.8g6kcal0.1g1.4g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka2.5g8.2kcal0.2g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 108g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g249kcal31.2g11.4g9.2g0.8g
Valittu annoskoko195g125kcal15.6g5.7g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna98g62kcal7.8g2.9g2.3g0.2g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859