Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 84g25kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Naudan paistijauheliha, Pirkka75g126kcal15g0g7.5g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g19g56kcal0.7g1.1g5.4g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)7.5g21kcal1g0.3g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g462kcal35.2g12.2g29.6g3.8g
Valittu annoskoko195g231kcal17.6g6.1g14.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna98g116kcal8.8g3.1g7.4g1g
Arvot/100g100g119kcal9g3.1g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242