Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g3.8g27kcal0g0g3g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 146g43kcal1.5g6.8g0.5g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g398kcal4.8g16g33.2g5.8g
Valittu annoskoko195g199kcal2.4g8g16.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna98g100kcal1.2g4g8.3g1.5g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.1g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768