Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 46g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Pekoni, paistettu 16g82kcal2.6g0g8.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g47g52kcal1.1g1.5g4.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g24g63kcal6.6g0g4.1g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g683kcal44.8g6g53.2g2.8g
Valittu annoskoko195g342kcal22.4g3g26.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna98g171kcal11.2g1.5g13.3g0.7g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390