Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g5.6g12kcal0.8g1.2g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Basilika, tuore 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.9g2kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g396kcal16.4g13g30.2g3.6g
Valittu annoskoko195g198kcal8.2g6.5g15.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna98g99kcal4.1g3.3g7.6g0.9g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407