JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha110g182kcal20.8g0g11g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras10g27kcal0.9g5.2g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl18g24kcal2.4g0.1g1.6g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g540kcal50g16.4g30g4.2g
Valittu annoskoko195g270kcal25g8.2g15g2.1g
Annoskoko puolitettuna98g135kcal12.5g4.1g7.5g1.1g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927