Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5.6g13kcal0.3g1g0.8g0.3g
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g38g3.8kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g26g66kcal4.2g0.4g5.3g0g
Basilika, tuore19g7.5kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g230kcal12.4g13g13.2g5.8g
Valittu annoskoko195g115kcal6.2g6.5g6.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna98g58kcal3.1g3.3g3.3g1.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.3g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059