Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore47g4.7kcal0.3g0.8g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g39g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Hunajameloni kuorittu 23g8.6kcal0.1g1.8g0g0.2g
Cantaloupe meloni23g4.7kcal0.1g1g0g0.2g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Viinietikka balsami3.5g1.2kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g123kcal2.2g11.8g6.4g2.2g
Valittu annoskoko196g62kcal1.1g5.9g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna98g31kcal0.6g3g1.6g0.6g
Arvot/100g100g32kcal0.6g3g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552