Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia112g157kcal19.1g0g9g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)10g38kcal1.3g7.7g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g440kcal44.8g16.6g21.4g0.4g
Valittu annoskoko196g220kcal22.4g8.3g10.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna98g110kcal11.2g4.2g5.4g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112