Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha129g213kcal24.4g0g12.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso6.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]37g125kcal4.4g0g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4.1kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g847kcal58.6g1.8g71g1.6g
Valittu annoskoko196g424kcal29.3g0.9g35.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna98g212kcal14.7g0.5g17.8g0.4g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119