Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Puolukka28g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g12g50kcal0g12.4g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g14g49kcal1.7g9.9g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g218kcal3.6g48.4g0.8g3g
Valittu annoskoko196g109kcal1.8g24.2g0.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna98g55kcal0.9g12.1g0.2g0.8g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.4g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807