Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g107g80kcal2g17.1g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g6kcal0.1g1.3g0g0.5g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g48g110kcal5.8g1.3g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g2.1g5.2kcal0.1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g412kcal16.4g42.8g18.8g3.8g
Valittu annoskoko196g206kcal8.2g21.4g9.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna98g103kcal4.1g10.7g4.7g1g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219