Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g19g84kcal1.4g12.7g3g0.7g
Suolapähkinä, taffel4.7g30kcal1.3g0.7g2.5g0.4g
Suklaa tumma 9g48kcal0.4g5g2.9g0.5g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 47g78kcal3.5g1.9g6.1g1.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g16g21kcal2.1g0g1.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 5.6g16kcal0.9g0g1.4g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 12g7.5kcal0.4g0.6g0.4g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g23g136kcal6.9g2.7g10.8g2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen9g51kcal1g4.6g3.1g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.8g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g1217kcal37.4g101.4g72.4g9.8g
Valittu annoskoko196g608kcal18.7g50.7g36.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna98g304kcal9.4g25.4g18.1g2.5g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327882