Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi92g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 7g16kcal0.9g1.1g0.3g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 92g314kcal9.3g64g1.1g3.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g687kcal20.4g137g2.8g11.6g
Valittu annoskoko196g344kcal10.2g68.5g1.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna98g172kcal5.1g34.3g0.7g2.9g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248