Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus13g43kcal1.6g0.1g4g0g
Herne 333g230kcal16.9g31.2g1.3g10.3g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 267g590kcal46.6g0g45.3g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g1725kcal130.2g62.6g101.2g20.6g
Valittu annoskoko1952g862kcal65.1g31.3g50.6g10.3g
Annoskoko puolitettuna976g431kcal32.6g15.7g25.3g5.2g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061