Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g615g584kcal43.1g92.3g6.2g49.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g535g1818kcal74.9g0g165.8g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g428g86kcal10.7g5.1g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 134g441kcal2.7g4g46.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g98kcal0.1g0.1g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g6493kcal275.6g235.8g491.2g106g
Valittu annoskoko1952g3246kcal137.8g117.9g245.6g53g
Annoskoko puolitettuna976g1623kcal68.9g59g122.8g26.5g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701