Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g640g3648kcal145.9g124.8g317.4g38.4g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti160g907kcal39.2g22.2g73.4g0g
Saksanpähkinä 96g653kcal14.1g3.2g62.6g15.3g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g160g598kcal36.8g0g49.6g44.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g96g10kcal1.4g0g0.6g81.6g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g11632kcal474.8g300.4g1007.2g360.2g
Valittu annoskoko1952g5816kcal237.4g150.2g503.6g180.1g
Annoskoko puolitettuna976g2908kcal118.7g75.1g251.8g90.1g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200