Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g750g180kcal9g25.5g1.5g15.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.2g0g37.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g15g24kcal1.4g4.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3911g1773kcal166.8g68.6g85.8g34.2g
Valittu annoskoko1955g886kcal83.4g34.3g42.9g17.1g
Annoskoko puolitettuna978g443kcal41.7g17.2g21.5g8.6g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732