Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g105g346kcal13.6g66.1g2.7g8.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)546g191kcal5.5g37.7g2.7g7.6g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g315g346kcal78.7g0g3.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)140g42kcal1.1g8.3g0.1g0g
Paprika, punainen84g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Porkkana, tuore105g29kcal0.6g5.9g0.2g2.6g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g350g350kcal9.1g16.8g27.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g7g18kcal0.8g0.8g1.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore32g7.9kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3914g2827kcal228g303.4g76.8g48.6g
Valittu annoskoko1957g1414kcal114g151.7g38.4g24.3g
Annoskoko puolitettuna978g707kcal57g75.9g19.2g12.2g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026