Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 3.6g2.7kcal0.5g0g0g0.2g
Voi ingman7.1g51kcal0g0g5.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g127kcal3.8g26g0.4g1.3g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g74g249kcal8.9g49g1.8g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g874kcal26.4g153.4g15.8g15.2g
Valittu annoskoko196g437kcal13.2g76.7g7.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna98g219kcal6.6g38.4g4g3.8g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565