Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 124g79kcal3.7g6g4.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta40g146kcal5.3g28.3g0.8g1.4g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g572kcal24.8g68.8g21g2.8g
Valittu annoskoko196g286kcal12.4g34.4g10.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna98g143kcal6.2g17.2g5.3g0.7g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.6g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356