Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g34g44kcal1.4g1.8g3.4g0g
Auringonkukansiemen 29g173kcal6.7g3.7g14.4g1.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 18g118kcal4.7g1.2g10.2g2.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale15g8.8kcal1.5g0.7g0g10.6g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g18g85kcal4.3g5.8g5g5g
Fiber husk (1rkl=10g)2.9g0.3kcal0g0g0g2.5g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g5.8g22kcal1g2.6g1.3g0.6g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki39g22kcal3.3g1.9g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1047kcal54.2g37.8g75.4g45.4g
Valittu annoskoko196g524kcal27.1g18.9g37.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna98g262kcal13.6g9.5g18.9g11.4g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.2g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415