Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)164g76kcal5.3g7.9g2.5g0g
Ohrasuurimo 28g90kcal2.3g17.6g0.6g2.1g
Kauralese 3.3g12kcal0.6g1.5g0.3g0.6g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g355kcal16.4g54g6.8g5.4g
Valittu annoskoko196g177kcal8.2g27g3.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna98g89kcal4.1g13.5g1.7g1.4g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993