Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK84g134kcal17.6g0.3g75.6g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 35g101kcal3.8g1g9.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g231kcal1.4g2.1g24.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g948kcal46.8g9g218.4g0.2g
Valittu annoskoko196g474kcal23.4g4.5g109.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna98g237kcal11.7g2.3g54.6g0.1g
Arvot/100g100g242kcal11.9g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632