Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto66g197kcal14.4g0g15.7g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.9g7.5kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Parsakaali pakaste Rainbow79g16kcal2.4g1.6g0g2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g8.8g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g493kcal34.8g7.6g36.2g5.6g
Valittu annoskoko196g246kcal17.4g3.8g18.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna98g123kcal8.7g1.9g9.1g1.4g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235